Начална страница » 2010 » Декември » 5 » Честита дъщеря Коце
03:47:00
Честита дъщеря Коце


КОЦЕТО СЪБРА КОЛЕГИ И КУПОНЯСВА ЦЯЛА НОЩ ЗА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ

Вече има друга жена в сърцето на Константин, освен съпругата му Надя - и това е първородната му дъщеря Марияна, заради която той вдигна щур купон в Plazza Dance Center София вечерта след раждането на малкото му съкровище.

Цяла нощ звездата на „Пайнер” приемаше поздравления и целувки от колегите си, които заеха ВИП-сепаретата в клуба, за да са заедно с Коцето в този страхотен момент. Певецът бе така развълнуван, че целуваше ръце на всички дами, които идваха да го прегърнат, за да го поздравят с новия му статус на татко.

Софи Маринова, която се беше изтупала в спортен комлплект с корсет, не спря да танцува цяла нощ заедно с братовчедката на Коцето – певицата Лияна. Илиян разцелува гордия баща заедно с половинката си Белла и Борис Дали, с когото триото „БИК”, произвело хита „Палатка”, се оказа в пълния си състав. Накрая към купонджиите се присъединиха Преслава и Андреа, след което Коцето се сдбои с розов биберон, който веднага закичи на врата си.

Колегите на щастливия татко не пропуснаха да го поздравят от сцената на клуба, а накрая и той самият запя, за да изрази по този начин радостта си пред всички.

Източник:
Гласувай: 
Видяно: 522 | Добавена от:: Coco_Jambo | Tагове: Константин | Рейтинг: 1.0/1
Общо коментари: 1
0  
1 Coco_Jambo   (09 Dec 2010 17:06:08) [Материал]
Коцето тук е здраво на Черешата

Нямате права да добавяте коментар към статията като гост.
[ Регистрация | Вход ]