Начална страница » 2010 » Декември » 10 » Алисия и Валери Божинов (или развод по италиянски)
03:27:59
Алисия и Валери Божинов (или развод по италиянски)
Алисия: Ако не беше Николета, щеше да е друга!

Алисия: Ако не беше Николета, щеше да е друга!
Снимка: сп. Story
Фолкзвездата Алисия даде първото си откровено интервю пред сп. Story, в което разкрива своята истина за раздялата си с футболния национал Валери Божинов и как е живяла в любовния триъгълник, съвместно с Николета Лозанова.
Този триъгълник е съществувал почти цяла година, като Алисия твърди, че през цялото време е вярвала на Валери. Пък и той постоянно твърдял, че няма нищо общо с плеймейтката.

След поредица от събития през последните месеци от съвместния им живот тя се убедила, че все пак двамата имат връзка. Николета направи няколко медийни изяви, в които открито заяви, че дели постеля с известен български футболист, който играе в Италия. А българските футболисти в Италия не са много и единствения, който е популярен на Апенините е Божинов.

Когато за първи път обсъдили ситуацията без оправдания и лъжи, Валери споделил на Алисия, че определящото за раздялата им е тръпката, която изпитал към Николета."Не е сериозно обяснение за раздялата ни. Със същата тръпка можеше да бъде и към друга жена", казва изпълнителката пред списанието.

Алисия е категорична, че винаги ще обича Валери, защото двамата са създали най-ценното в живота й - Валери-младши. Именно детето й и помага да преодолява тежкия момент на раздялата. Не искам съчувствие, хората се разделят постоянно, категорична е Алисия. И признава, че ухажори не й липсват.
Източник:
  
Гласувай: 
Категория:Хай Лаиф | Видяно: 438 | Добавена от:: Coco_Jambo | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Нямате права да добавяте коментар към статията като гост.
[ Регистрация | Вход ]