Начална страница » 2010 » Декември » 12 » Рени -Фатална любов
04:12:13
Рени -Фатална любов

News

Рени /© Diapason Records


Броени дни преди най-светлите празници Рени изненадва с прекрасна балада в два варианта - на български и сръбски език. Певицата на "Diapason Records" скоро ще зарадва почитателите си и с тв live версии към синглите, кoито ще се завъртят в ефира на Фен ТВ и Balkanika MTV.

"Фатална любов" е името на сингълa в BG варианта, а на сръбски - носи сходно заглавие - "Ljubi fatalno". Музиката и аранжиментът на песента са дело на Деян Филипович - Декси. Българският текст е написан от Пламен Тотев, а сръбският вариант от Снежана Ага. И в двата текста може да се долови основното послание, че голямата любов понякога може да се превърне във фатална, която да изпепели чувствата на влюбените.

"Една жена, колкото и да иска да се освободи от такава разтърсваща емоция, вътрешно винаги копнее още един път да я изпита или да бъде със същия човек, който е провокирал тези фатални чувства. Такава любов не се забравя лесно и съм сигурна, че песента ще върне към дълбоки емоционални спомени много хора, които са преживели това чувство" - коментира Рени.


Източник:

Коментирайте и оценявайте клипа и статията
Гласувай: 
Категория:Новини за албуми и нови песени | Видяно: 423 | Добавена от:: Coco_Jambo | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Нямате права да добавяте коментар към статията като гост.
[ Регистрация | Вход ]